Apartmajske hiše

Vrstne hiše

Vrstne hiše

Gre za vrstne hiše etažnosti P + M. Dostop do apartmajev je urejen po novi dvosmerni cesti. Pred vsako od hiš sta urejeni dve parkirni mesti.

Glavni vhodi so iz vzhodne strani. V pritličju so poleg vhodnega prostora še dnevni prostori, sanitarije in manjša shramba. V mansardi sta dve otroški sobi, spalnica in kopalnica. Vogalni apartmajski hiši imata tristransko, ostale pa dvostransko osvetlitev.

Vrstne hiše skupno pokrivajo 708 m2 površin.

 

Individualne hiše

Individualne hiše

Etažnost  individualnih hiš je K + P + 1N. Dostop do hiš je po novi dvosmerni cesti, ki je namenjena prebivalcem in obiskovalcem vrstnih hiš, individualnih hiš in dveh apartmajskih blokov. Pred vsako od hiš sta urejeni dve parkirni mesti.

Glavni vhod je iz smeri ceste mimo parkirišč za osebna vozila. V pritličju so poleg vhodnega prostora še dnevni prostori, sanitarije, shramba in spalnica za dve osebi. V 1. nadstropju so tri otroške sobe, spalnica, kopalnica in ločene sanitarije. Dnevni prostori v pritličju imajo izstop na pokrito teraso, sobe v nadstropju pa izhod na balkon.

Šest apartmajskih hiš obsega skupno 1896 m2 brutto površin.

 

KONSTRUKCIJA

Vsi objekti so temeljeni na AB plošči. Kleti apartmajskih individualnih hiš so v armiranobetonski  konstrukciji. Obodne stene ostalih etaž so kombinacija  AB stebrov in opečnih  zidov. Notranje stene so montažne. Vse  plošče so armiranobetonske.

Strehe so dvokapnice v naklonu 38°.